×
MPC Holding
Ušće Tower, Bulevar Mihaila Pupina 6
11070 Belgrade, Serbia
Email: office@mpcholding.rs

Politika kolačića

Kolačići su male tekstualne zbirke podataka (datoteke) koji se prilikom posete Internet strani šalju na vaš računar ili mobilni uređaj i kojima se kasnije može pristupiti. Zahvaljujući kolačićima vidi se šta interesuje pojedine posetioce Internet strane, što pomaže da se poboljša upotreba za sve korisnike. Većina korisnika automatski prihvata kolačiće, ali ko ne želi, ne mora da ih prihvati.

Koristimo kolačiće neophodne za funkcionisanje Internet strane odnosno one koji omogućavaju da pregledate našu Internet stranu, kao i kolačiće za performanse koji nam mogu poslužiti da saznamo statistiku posećenosti Internet strane i oglašavanje.

Kolačići na Internet strani se takođe koriste za pamćenje sesije korisnika Internet strane. Kolačić je internog tipa, kriptovan je i podatak ne može biti iskorišćen eksterno.

Naša Internet strana koristi Google analitiku (Google Analytics), uslugu za veb analitiku koju pruža kompanija Google. Google analitika koristi kolačiće, odnosno tekstualne zbirke podataka koje postavlja na vaš uređaj, da bi lakše analizirali kako korisnici upotrebljavaju Internet stranu.

Ukoliko to želite, možete da odbijete korišćenje kolačića tako što ćete izabrati odgovarajuće postavke u pretraživaču, međutim ukoliko to uradite, možda nećete moći da koristite sve funkcije ove Internet strane. Ukoliko su vam potrebne dodatne informacije o kolačićima Google analitike, pogledajte stranice Google koje se odnose na pružanje pomoći i politiku zaštite privatnosti: Politika zaštite privatnosti Google-a i Pomoć Google analitike.

 

Kolačići koje koristimo

_ga

Ovaj kolačić́ pripada “Google Universal Analitics” i značajan je za ažuriranje Google-ovog analitičkog servisa. Ovaj kolačić́ se koristi za razlikovanje jedinstvenih korisnika dodeljivanjem nasumično generisanog broja kao klijentskog identifikatora. Sadrži se u svakom zahtevu stranice na Internet strani i koristi se za izračunavanje podataka o posetiocima, sesiji i kampanji za izveštaje o analitičkim lokacijama.

Glavna svrha ovog kolačića je: Performanse.

_gat_gtag_UA_149146264_1

Ovaj kolačić́ pripada “Google Universal Analitics”.

Glavna svrha ovog kolačića je: Oglašavanje.

 _gid

Registruje jedinstveni ID koji se koristi za generisanje statističkih podataka o tome kako posetilac koristi Internet stranu.

Glavna svrha ovog kolačića je: Performanse.

Partners